tirsdag den 3. juli 2012

blogpause

jeg har ikke blogget i en del dage nu, ikke fordi lysten ikke har været der, derimod pga. manglende tid! vi har holdt barnedåb i søndags, hvilket har taget en del tid med forberedelse og midt i al forberedelsen smuttede Oliver og jeg, sammen med min søster, hjem til min mor og "passede" hus :) det gjorde ikke ligefrem planlægningen af dåb mindre stressende ;) andet nyt er at vi er startet på skemad! som bare går super godt :) Oliver bliver for hver dag bedre til at guffe det i sig, og spiser mere og mere af det.. det er altså hyggeligt når han sidder der med grød i hele hovedet, min skønne lille krudtugle. I får lige lidt billeder fra vores mini ferie ved mormor, laver et dåbsindlæg på et senere tidspunkt.
4 kommentarer:

 1. Ih, hvor dejligt at høre fra dig igen. Havde jo lige opdaget din skønne blog, og så blev der pludselig helt stille. Så dejligt at du er tilbage igen! Og hvor er han bare lækker i Hummel fra top til tå! Min Oliver skal altså også have en Hummel lynlåstrøje og jeans!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vil gøre alt for at der ikke går så lang tid igen! :) selvom jeg næsten dagligt tænker i blogindlæg, så glemmer jeg at få dem ud.. det duer ikke ;)

   Hehe ja Hummel er blevet et hit herhjemme! super lækkert tøj, helt ubevidst er en meget stor del af hans str. 68 tøj hummel :) og nu hvor der er udsalg kan det fåes ret billigt mange steder.. we like!

   Slet
  2. Tør næsten ikke at fortælle hvad jeg lige har shoppet en masse af i går ;)

   Slet
  3. Gætter på Hummel ? ;) det er altså farligt med det udsalg alle steder!

   Slet